Despre noi


Oferim contracte de munca pentru ingrijitori persoane varstnice la domiciliu. Fara comision!

Personova

Ingrijire Batrani Germania - Angajari Contract de Munca Germania

Firma Personova face angajari cu contract de munca pe Romania, cu detasare la munca in Germania. Salariile sunt calculate in functie de exprienta ingrijitoarei/ingrijitorului si in functie de nivelul de limba germana. Salariul minim este de 1200 de Euro pe luna, la acesta nu se aplica nici un fel de comision. Transportul, masa si cazarea pe toata durata sederii in Germania fiind la fel, asigurate.

Societatea Personova face angajari pe toata perioada anului cu contract de munca legal inregistrat la ITM, pentru munca in Germania. Avem locuri de munca disponibile pe tot teritoriul Germaniei pentru ingrijirea persoanelor varstnice.

Oferim salarii atractive si motivante stabilite in functie de pregatirea, experienta si calificarea dumneavostra.

Salariul minim este de 1200 euro pe luna (+ plata contributiilor in tara pentru sanatate, somaj, pensie), iar pe langa salariu beneficiati de:

Transport gratuit pana la noul loc de munca din Germania

Asigurare medicala pe toata perioada sederii dumneavostra (pe baza cardului european de sanatate emis de CAS)

Cazare si masa

Asistenta/consultanta din partea societatii Personova pentru orice neclaritati si dificultati ati putea avea.

0%

Comision

99%

Transparenta

99%

Transport

99%

Asigurare


Fara costuri ascunse

Locuri de munca in Germania


Este important sa luati in considerare faptul ca gasirea locului de munca in Germania, recrutarea, plasarea si contractul de munca nu va costa nimic! Programul nostru nu are costuri ascunse. Contractele pot fi incheiate pe 3 luni pana la 12 luni, in functie de solicitarile si disponibilitatea dumneavostra. Sustinem si incurajam posibilitatea oricarei persoane de a munci si calatori, de a acumula cunostinte si experienta intr-o tara straina.

Job in Germania

Ingrijitorul de batrani

Ingrijitorul de batrani se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului, asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, acordarea ingrijirilor igienice, mobilizarea si transportul, supravegherea starii de sanatate, respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale, acordarea primului ajutor, gestionarea resurselor alocate, asigurarea conditiilor igienico-sanitare, completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate. De asemenea lucrari casnice simple cum ar fi mentinerea curateniei, pregatirea meselor, cumparaturi.

Cautam persoane sociabile, rabdatoare, adaptabile, amabile, sensibile la nevoile altor persoane. Poate constitui avantaj detinerea de diploma in domeniu- cursuri de Crucea Rosie, diploma de infirmier, asistenta sociala, pedagogie, psihologie, masaj/reflexoterapie si altele.

MY JOB SOLUTION

Locuri de munca ingrijire batrani
joburi in Germania


Costuri 0 - Fara costuri ascunse!


Este important sa luati in considerare faptul ca gasirea locului de munca in Germania, recrutarea, plasarea si contractul de munca nu va costa nimic! Programul nostru nu are costuri ascunse

Salarii Atractive - minim 1200€/luna


Oferim locuri de munca Germania, cu salarii atractive si motivante stabilite in functie de pregatirea, experienta si calificarea dumneavostra. Salariul minim este de 1200 Euro/luna.INSCRIE-TE